Personenauto('s) huren in Antwerpen tegen zeer lage tarieven?

Prijzen en informatie wagenpark - Kleine wagens t/m middenklasse huren in Antwerpen tegen zeer lage tarieven?

AA Jooken richt zich met haar activiteiten op de verhuur van betrouwbare kleine auto’s zoals de Hyundai i10 of de Nissan Micra tot en met middenklasse auto’s zoals de Nissan Pulsar en de Nissan Qashqai. De huurauto’s zijn maximaal een jaar oud, goed onderhouden, voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn compleet uitgerust met airco. 

Bovendien kunt u bij AA Jooken een personenauto huren in Antwerpen tegen zeer lage tarieven.

Bestelwagens, verhuiswagens en busjes huren?

Wanneer u wel eens in Antwerpen en omgeving komt, heeft u ze vast wel eens zien rijden. Onze knalgele bestelbusjes vallen namelijk nogal op. Bij AA Jooken kunt u een bestelwagen huren voor diverse doeleinden. Wilt u bijvoorbeeld een verhuiswagen huren? Dan kunt u bij ons een camionette of lichte vrachtwagen huren. Deze hebben wij met of zonder laadlift. Maar ook kleinere bestelwagens zijn bij ons te huur. Voor alle wagens geldt dat ze met een gewoon rijbewijs B bestuurd mogen worden. Verhuur van camionetten in Antwerpen kan haast niet goedkoper!

Voor langere tijd een auto of bestelwagen nodig voor uw bedrijf? Bij ons huurt u extra voordelig. Wij berekenen graag zeer scherpe tarieven voor lange termijn-verhuur. Wanneer u bijvoorbeeld voor 30 dagen een bestelwagen huurt, betaalt u maar voor 20 dagen. Vraag ernaar, u kan vermelden naar onze website !

Ook voor de verhuur van Personenbus, minibus....

Een minibus huren is dé oplossing voor het vervoer van een grotere groep mensen. In een minibus mogen 9 personen, inclusief de chauffeur worden vervoerd. Wanneer u bijvoorbeeld met een groep op vakantie gaat en u niet met meerdere auto’s naar de plaats van bestemming wilt rijden, is een minibus het ideale vervoermiddel. Maar ook om een groep mensen ergens op te halen of naartoe te brengen is de minibus uiterst geschikt. 

Voor al onze wagens geldt dat ze met een gewoon rijbewijs B bestuurd mogen worden. Bovendien zijn de prijzen bij AA Jooken, voor de verhuur van een minibus in Antwerpen, zeer concurrerend.

Verzekering, BTW en Pechverhelping bij de prijs inbegrepen

Uiteraard sturen wij u niet de weg op zonder een goede verzekering. Wij garanderen dan ook dat al onze auto’s verzekerd zijn, zonder dat u daar extra kosten voor hoeft te maken. Bovendien zijn onze auto’s voor pechverhelping aangesloten bij de VAB. Mocht u onverhoopt pech onderweg krijgen, dan komt er iemand van de VAB die u helpt uw weg zo snel mogelijk weer te vervolgen.

Belangrijk!:
 Al onze prijzen zijn inclusief BTW, Verzekering en Pechverhelping. Als het om de prijs gaat zijn wij heel helder: U komt nooit voor vervelende verrassingen te staan!